Torstai 22.6.

Annabel yritti kantaa Tikoa selkänahasta roikottamalla, mistäpä koira ei oikein pitänyt vaan se näykkäsi Annabelia käteen. Käteen tuli muutama pintanaarmu ja käytimme Annabelin varmuuden vuoksi paikallisella lääkärillä. Pototanin sairaala oli ainoastaan parin kilometrin päässä, joten matka sinne ei kauaa kestänyt.

Lääkäri päätti antaa Annabelille varmuuden vuoksi tetanus-tehosterokotteen. Kun vaimo mainitsi Juliankin naarmuttaneen kätensä koiran kanssa telmiessä, lääkäri pyysi tuomaan Juliankin rokotettavaksi seuraavana päivänä.

Tiko tuntui pitävän keinutuolissa istumisesta Julian kanssa ja pyrki aina syliin.

Julia ja Tiko
Julia ja Tiko-koira

Loppupäivä kuluikin leppoisasti Amamaroksessa terassilla istuskellessa ja ohikulkevaa liikennettä tarkkaillessa sekä pihapiirin ötököitä ja kasveja tutkiskellessa. Välillä vaimo kävi lasten kanssa hakemassa kylmää juotavaa lähikioskilta (lapsille coca-colaa ja isille San Miguel:ia ja Beer na Beer:ia).

Lähikioski
Lähikioski

Illemmalla lapset sitten leikkivät olohuoneessa noitia luutineen ja Jeofre esitti breakdancea. Iltapalan ja iltapesun jälkeen olikin sitten aika siirtyä yöpuulle. Lisäkuvia.