Tiistai 6.6.

Lento Manilaan tuntui tosi pitkältä, sillä en oikein osannut nukkua koneen tuolissa. Onneksi sentään lapset saivat kunnolla nukuttua ja matka meni niiltä osin hyvin.

Saavuimme Manilaan noin 16.20 paikallista aikaa. Maahantuloselvitysten jälkeen menimme hotellin (Philippine Village Hotel) järjestämällä kyydillä hotelliin. Manilan kuuma, kostea ja ei niin raikas ilma iski heti vasten kasvoja astuessamme hyvin ilmastoidusta terminaalirakennuksesta ulos. Tuntuma oli sama kuin savusaunaan mennessä. Taksi oli onneksi ilmastoitu.

Philippine Village Hotel
Philippine Village Hotel

Hotelli oli ainakin luokitukseltaan (ja hinnaltaan) huipputasoa. Kahden hengen huone ilman mitään lisävuoteita maksoi 50% alennuksella 103 dollaria/yö. Tuohon hintaan ilmeisesti kuuluivat myös ne kolme torakkaa, jotka yöllä huoneessa hiippailivat! Kaksi niistä saimme listittyä, mutta yksi pääsi karkuun kiipeämällä katonrajaan. Onneksi hotellissa oli tarkoitus olla vain yön yli ja jatkaa matkaa aamulla kohti Iloiloa.

hotellihuone
Hotellihuone

Hotelli sijaitsi aivan kansainvälisen lentokentän vieressä. Hotellihuoneemme ikkunasta avautui näkymä lentokenttäalueelle. Onneksi sentään laskeutuvat ja nousevat koneet eivät juurikaan aiheuttaneet meluhaittaa hotellin suuntaan.

lentokone
Näkymä hotellihuoneen ikkunasta

Illalla vaimon sisko perheineen tuli käymään hotellilla.

Andrada family
Andradan perhe ja meidän tyttäret

Kävimme heidän kanssaan kaupungilla iltaruuhkia ihmettelemässä ja paikallisessa McDonalds:issa syömässä.

MacDonald's Manila
Manilan McDonald's