Lauantai 10.6.

Tänään emme tehneet aamupäivällä mitään erikoista vaan ainoastaan oleilimme Amamaroksessa. Virittelin läppärin toimintaan ja lapset pelasivat Sims2:sta. Iltapäivällä oli aluksi ohjelmassa kynsihoitoa naisväelle.

Kynsihoitoa
Kynsienhoitoa

Kynsihoidon jälkeen lähdimme kävelylenkille ja kävimme naapurinrouvan opastuksella tutustumassa paikalliseen pyhimysmonumenttiin Metanoia Hill:iin. Pääsimme kiipeämään patsaan juurelle saakka, sillä naapurilla oli avain monumentin portaiden porttiin.

Metanoia Hill
Metanoia Hill:in portilla
Metanoia Hill
Kapuamassa ylös monumentille
Metanoia Hill
Ylhäällä pienen kapuamisen jälkeen

Istuin iltaa takapihalla vaimon veljen Demetrion ja vaimon sisaren miehen Joaquinin kanssa olutta nautiskellen. Joaquin taisi juoda kaksi pullollista ennen häipymistään. Hän ei oikein tainnut pitää oluesta, olisi ilmeisesti pitänyt olla vähän vahvempaa juomaa. Jatkoimme sitten Demetrion kanssa jutustelua ja oluen kippaamista. Välillä lähetimme naisväen hakemaan paikallisesta kioskista lisää olutta. Pari kassillista tyhjennettyämme Demetrion olutvaranto tuli täyteen ja hän lähti nukkumaan. Itsekin katsoin viisaammaksi vetäytyä yöpuulle.

Yöllä lapset kuuntelivat pihan äänia ja totesivat, että eno oksentaa. Taisi tulla nautittua liikaa olutta.