Torstai 15.6.

Lähdimme (siis minä, Jeofre ja Tommi) aamupäivällä nettikahvilaan. Matkalla ihmettelin, että oloni ei ollut aivan normaali ja hikeäkin pukkasi tavallista enemmän. En asiaa sen enempää ihmetellyt vaan surffailimme netissä vajaan tunnin. Netin käyttö maksoi 40 pesoa eli noin 65 senttiä tunnilta.

Puolenpäivän aikoihin meillä oli tarkoitus lähteä porukalla veneellä saarta kiertämään ja maisemia katsomaan. Kokoonnuimme lähtöä varten rannan tuntumaan. Totesin siinä muille, että meikäläisen on ennen lähtöä käytävä hotellilla vessassa. Olo ei tuntunut kovinkaan hyvältä.

Kävin hotellin wc:ssä ja totesin, että pakki on totaalisen sekaisin. Vatsa kuralla ja oksettikin vielä. Kävin sitten sanomassa muille, että voivat lähteä matkaan ilman meikäläistä. Sanoin jääväni hotellille lepäämään.

Hotellilla yritin lepäillä ja onnistuin jopa vähän nukkumaankin. Olo oli karmea ja veto totaalisen hukassa.

Illemmalla, kun muut saapuivat hotellille veneretkeltä ja tekivät lähtöä syömään, totesin, että minulle ei ainakaan ruoka maistu. Muut lähtivät syömään ja minä jäin hotellihuoneeseen lepäämään.

Illalla olo senkuin paheni. Meillä oli kuumemittari mukana, joten ei muuta kuin mittaamaan. Mittari näytti reilut 39 astetta, joten päätimme lähteä käymään paikallisella lääkärillä.

Lääkäriin matkasimme sitten prätkäkyydillä. Perillä lääkäri tutki vatsan tunnustellen ja lämpö sekä verenpaine mitattiin. Tarkoitus oli myös ottaa niin virtsa- kuin ulostenäyte, mutta jälkimmäistä en saanut aikaiseksi, sen verran hyvin olin jo päivän aikana tyhjentänyt.

Lääkäri määräsi lääkkeet ja vastaanoton apulainen kävi ne hakemassa paikallisesta apteekista. Itse ei siis enää tarvinnut lähteä apteekkia etsimään.