Lauantai 17.6.

Heti aamulla lähdimme rannalle. Julian ja Annabelin oli tarkoitus ostaa koruja rantabulevardin kauppiailta tuliaisiksi kavereille. Olimmekin erään myyjän aamun ensimmäiset asiakkaat, joten saimme hyvin tingittyä hinnoista. Paikallisen uskomuksen mukaan tietää hyvää, jos päivän ensimmäiset asiakkaat ostavat jotain eivätkä lähde tyhjin käsin.

Boracay

Myöhemmin päivällä kävimme saman kauppiaan kojulla ja hän kertoi, että kauppa oli päivän aikana sujunut hyvin. Olimme siis tuoneet hänelle hyvää onnea. Saimme häneltä ilmaiseksi rannekorun sekä lupauksen hyvistä alennuksista mahdollisissa jatkokaupoissa.

Veli's Inn:in lähellä oli kukkotappeluareena, jossa näytti tänään olevan turnajaiset. Pieni katu oli aivan tukossa parkkeeratuista moottoripyöristä. Pääsymaksu kukkotappelua katsomaan ja vetoa lyömään olisi ollut 300 pesoa. Moinen eläinrääkkäys ei kiinnostanut, joten jätin menemättä.

Boracay

Päivän aikana jatkoin edelleen banaanidieettiä, sillä vatsa ei ollut vieläkään aivan stabiilissa kunnossa.

Iltapäivällä painelimme takaisin rannalle. Yritin pysytellä varjossa, mutta silti onnistuin polttamaan auringossa jalkateräni ja osin etureidet.

Julia jaksoi sukellella...

Boracay

Ja halo halo maistui...

Boracay

Hiekan alla oli kivaa, tässä Kiiskisen Laran versio asiasta.

Boracay