Perjantai 9.6.

Taksi saapui Amamarokseen hyvissä ajoin ennen sovittua kello yhdeksää. Pakkasimme tavarat kyytiin ja lähdimme matkaan kohti Racso's-nimistä lomapaikkaa, joka sijaitsee Guimbal:issa. Matkalla Annabel voi pahoin ja oksensi parikin kertaa.

Löysimme perille ja kohta Elenan sisarenpoika Michaelkin saapui paikalle. Lomakeskuksessa sitten odottelimme Kiiskisen perhettä, joiden kanssa olimme sopineet tapaavamme lomakeskuksessa. Ehdimme tutustua paikkaan vajaan tunnin, kun Kiiskisen perhe sukulaisineen saapuikin paikalle.

Kiiskiset
Kiiskiset saapuivat

Päivä kului rattoisasti uima-altaan äärellä. Samalla pääsylipulla olisi päässyt myös tien toisella puolella olevalle merenrannalle, mutta lapset viihtyivät paremmin altaalla. Altaan vesi ei juurikaan piristänyt, sillä se tuntui olevan vähintään yhtä kuumaa kuin ilmakin.

Racsos
Racso's:in allasaluetta

Tilasimme altaan reunalla oleville pöytäpaikoillemme ruokaa lomakeskuksen ravintolasta. Ruoka + juomat maksoivat yhteensä 910 pesoa. Juomat erikseen maksoivat seuraavasti: San Miguel 40 pesoa/tölkki, limsat (Mirinda, Mountain Dew) 27 pesoa/tölkki.

Ruokailua
Ruoka-aika

Paluumatkalla Amamarokseen taksin toinen eturengas alkoi hiljalleen tyhjentyä. Ei auttanut muu kuin käydä paikallisessa rengaskorjaamossa renkaan korjauksessa. Renkaan ollessa korjattavana kuski näytti samalla tarkistavan jarrupalojen kunnon.

Renkaanvaihto taksiin
Renkaan paikkaus ja jarrujen tarkistus

Päivän taksivuokra maksoi 2500 pesoa ja lisäksi maksoimme renkaan paikkauksesta 25 pesoa.